Ασφάλεια επαγγελματικής στέγης

Ασφάλεια επαγγελματικής στέγης office_fpΣε μια εποχή που όλα είναι δύσκολα η επιχείρηση σας έχει ανάγκη από στήριξη και σίγουρα από έναν καλό και έμπιστο συνεργάτη. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε προστασία, ασφάλεια και σιγουριά στα επιχειρηματικά σας βήματα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματική σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες και δεν αφορούν μόνο την ασφάλεια επαγγελματικής στέγης.

Τα προγράμματα για την επιχείρησή σας, σας παρέχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε ότι επιχείρηση και αν έχετε μικρή ή μεγάλη. Σας καλύπτουν για το κτίριο, βελτιώσεις κτιρίου, επαγγελματικό εξοπλισμό, μηχανήματα, εμπορεύματα, πρώτες ύλες.

Γνωρίζουμε τους κινδύνους  που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση και σας προτείνουμε  τις ανάλογες καλύψεις όπως Πυρκαγιά, έκρηξη, καιρικά φαινόμενα, θραύση σωληνώσεων , θραύση τζαμιών, κλοπή, ληστεία ταμείου, κακόβουλες ενέργειες, ειδική κάλυψη για χρηματοκιβώτιο, μεταφορά εμπορευμάτων , αστική ευθύνη, εργοδοτική αστική ευθύνη, κάλυψη οικονομικών απωλειών σε περίπτωση ζημιάς  και πολλές άλλες καλύψεις  που μπορούμε να σας αναλύσουμε από κοντά.

Όλα τα παραπάνω παρέχονται ως βασικές καλύψεις των προγραμμάτων που αφορούν την ασφάλεια επαγγελματικής στέγης και συμπληρώνονται  από μια σειρά προαιρετικών καλύψεων όπως βραχυκύκλωμα, σεισμός, ποιοτική αλλοίωση εμπορευμάτων κλπ.


Γρήγορη αποζημίωση


Η άμεση αυτοψία σε περίπτωση ζημιάς και η γρήγορη αποζημίωση χωρίς πολύπλοκους διακανονισμούς αποκτούν ιδιαίτερη σημασία όταν πρόκειται για επιχείρηση που πρέπει να επαναλειτουργήσει άμεσα. Εμείς το ξέρουμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά κάθε φορά που μας χρειάζεστε.

Τα προγράμματα που σας προτείνουμε έχουν εξαιρετικά προσιτό ασφάλιστρο με πλήρη κάλυψη 100% και πολύ μεγάλο ανταποδοτικό όφελος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε και να σας προτείνουμε το καλύτερο για την επιχείρησής σας.


Επένδυση που συμφέρει


Τα προγράμματα των επιχειρήσεων ,ειδικά των μικρομεσαίων, έχουν πλέον εξαιρετικά χαμηλό ασφάλιστρο. Ανάλογα την εταιρία με μικρές ή και καθόλου απαλλαγές και με μεγάλο ανταποδοτικό όφελος. Είναι προγράμματα ασφάλισης που αξίζει να πληρώνεται για την επιχείρησή σας γιατί σας αποζημιώνει και για πολύ μικρές και συχνές ζημιές όπως για παράδειγμα για θραύση τζαμιού , θραύση σταθερών επιγραφών εξαιτίας μια θύελλα, ζημιές του κλέπτη κατά τη διάρρηξη, ληστεία ταμείου, κάλυψη βραχυκυκλωμάτων  κλπ


Προγράμματα ασφάλισης με μια ματιά


  • Βασικό πρόγραμμα ασφάλισης πυρός επιχείρησης.  Για εσάς που επιθυμείτε οικονομική ασφάλιση και προστασία της επιχείρησής σας από το κίνδυνο της φωτιάς.
  • Κλασικό πρόγραμμα πυρός με προαιρετικές καλύψεις.  Για εσάς που επιθυμείτε να καλύψετε επιπλέον  συνηθισμένους κινδύνους όπως  φωτιά, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, πράξη βίας, καιρικά φαινόμενα, διαρροή σωληνώσεων, θραύση σωληνώσεων-ύδρευσης-θέρμανσής ,έξοδα πυρόσβεσης, πλημμύρα κλπ.
  • Προγράμματα με διευρυμένη κάλυψη.  Ένα πρόγραμμα  με προσιτό κόστος  που σας εξασφαλίζει  επιπλέον των παραπάνω και σε περίπτωση κλοπής, θραύση τζαμιών , ζημιές ηλεκτρονικού εξοπλισμού (όπως ηλεκτρονικών υπολογιστών ταμειακών μηχανών, μηχανών ζύγισης),  κάλυψη της ευθύνης σας απέναντι σε τρίτους κλπ
  • Προγράμματα πλήρους κάλυψης.  Σχεδιασμένο με υψηλές απαιτήσεις. Σας εξασφαλίζει  σχεδόν από πάσης φύσης κίνδυνο, καθώς προστατεύει την επιχείρησή σας  και εσάς από κάθε πιθανό κίνδυνο και σας καλύπτει για κάθε ζημιογόνο γεγονός. Καλύπτει μεταφορά εμπορευμάτων της επιχείρησης (ζημιές στα εμπορεύματα κατά τη μεταφορά και παραμονή τους σε χώρο έκθεσης, εκτός της επιχείρησης), δαπάνες μεταστέγασης αποθήκευσης και φύλαξης μετά από καλυπτόμενη ζημιά,  προσωπικό ατύχημα ασφαλισμένου και υπαλλήλων , δόσεις δανείου, διακοπή λειτουργίας επιχείρησης ή απώλεια ενοικίων, επέκταση κάλυψης διακοπής λειτουργίας επιχείρησης λόγω παράπλευρων  ζημιών, νομική στήριξη, σεισμό κλπ

Οι καλύψεις και το κόστος διαφοροποιούνται ανάλογα τα προγράμματα της κάθε εταιρίας.


Ανεξάρτητα από το μέγεθος , τη τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί!!!

Απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες.

Ασφάλεια επαγγελματική στέγης –  επιχείρησης  από κάθε κίνδυνο για να λειτουργεί ότι και αν συμβεί.


Αρχική


Ασφάλεια επαγγελματικής στέγης