Ασφάλεια ζωής

Αποστολή μας είναι να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων ασφαλέστερη και καλύτερη


Ασφάλεια ζωής family_fpΈνα ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι μια υπόσχεση. Υπόσχεση  ότι σε  περίπτωση μιας απρόβλεπτης ζημιάς στη ζωή ή τη περιουσία μας, η ασφαλιστική εταιρεία θα μας βοηθήσει να την αποκαταστήσουμε, συνεχίζοντας να κάνουμε πράξη τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας.
Εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής κατάστασης και λόγω της άυλης φύσης της ασφάλισης, πολλοί ίσως δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη χρησιμότητά της.
Η αβεβαιότητα είναι μέρος της ζωής μας. Στη προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή ερχόμαστε  αντιμέτωποι με κινδύνους. Η ασφάλιση είναι εδώ για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα αυτήν την αβεβαιότητα.


 • Η ανάγκη για ασφάλεια ζωής υφίσταται εξίσου για όλους. Όλοι αντιμετωπίζουμε κινδύνους  που μεταβάλλονται ανάλογα με τη φάση της ζωής μας, την οικογενειακή ή επαγγελματική μας κατάσταση.
 • Η ασφάλιση είναι εδώ για να μας παρέχει προστασία ανάλογη αυτών των κινδύνων.
 • Η ασφάλιση είναι πιο σημαντική σε περιόδους ύφεσης, καθώς ελλείψει άλλων πόρων, είναι ο μοναδικός τρόπος για την αναπλήρωση του εισοδήματος, την αναχρηματοδότηση μιας επιχείρησης ή την αποκατάσταση μιας περιουσίας, μετά από ένα ζημιογόνο γεγονός.
 • Η ασφάλιση προστατεύει τόσο τους «μεγάλους» όσο και τους «μικρούς»- ίσως όμως κυρίως αυτούς, καθώς αυτοί καθίστανται πιο ευάλωτοι σε περίπτωση επέλευσης ενός κινδύνου.
 • Η ασφάλιση δεν κοστίζει ακριβά ή τόσο ακριβά όσο φαντάζεστε και το απρόοπτο ίσως δεν είναι τελικά τόσο απρόοπτο. Σκεφθείτε το κόστος αποκατάστασης μιας  περιουσίας από π.χ. μια πλημμύρα, το οποίο αναλογικά είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το ετήσιο κόστος ενός ασφαλιστηρίου  μιας κατοικίας ή επιχείρησης που το καλύπτει (μαζί με άλλους κινδύνους  φυσικά). Πόσο συχνά ακούτε για φυσικές καταστροφές;  Σκεφθείτε ίσως περισσότερο το κόστος μιας απρόβλεπτης νοσηλείας, τα έξοδα νοσηλείας  αλλά και το κόστος του γιατρού.
 • Η ασφάλιση συνεισφέρει ευρύτερα στη κοινωνία και την οικονομία. Μέσω των καταβαλλόμενων αποζημιώσεων, συμβάλλει στην αποκατάσταση πληγέντων, την οικογενειακή ευημερία, τη συνέχιση της επαγγελματικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, τη μη απώλεια θέσεων εργασίας. Επιπλέον προστατεύει έμμεσα το κράτος από τυχόν απαιτήσεις λόγω καταστροφικών γεγονότων.
 • Ασφάλιση σημαίνει απλά χρηματική αποζημίωση. Ίσως το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που  προσφέρει η ασφάλεια ζωής είναι το συναίσθημα της σιγουριάς που απολαμβάνουμε στην καθημερινότητα μας όταν γνωρίζουμε ότι, σε περίπτωση ενός δυσάρεστου απρόοπτου, έχουμε ένα σημαντικό «χέρι» βοηθείας και υποστήριξης για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Θα έλεγα λοιπόν , ότι οι  δύσκολες καταστάσεις  είναι προτιμότερο να μας βρίσκουν προετοιμασμένους, παρά αμέριμνους ή ανυποψίαστους στην απρόβλεπτη μεταβολή της  κατάστασης της υγείας μας, της  οικείας μας ή της επιχείρησής μας.

Η ασφάλεια Ζωής είναι το σημαντικότερο βήμα στον οικονομικό σας προγραμματισμό. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την ουσιαστική εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων ό,τι κι αν συμβεί.


Δέκα σημαντικοί λόγοι για να αποκτήσετε ασφάλεια ζωής


 • Διατήρηση της ποιότητας ζωής
 • Αποκατάσταση παιδιών
 • Εξόφληση Δανείων
 • Αντιμετώπιση των τελευταίων εξόδων
 • Προσφορά “πολύτιμου χρόνου” προσαρμογής
 • Άμεση εξασφάλιση ενός περιουσιακού στοιχείου
 • Αξιοποίηση φορολογικών πλεονεκτημάτων
 • Προστασία της ακίνητης περιουσίας
 • Κάλυψη υπαρκτού και απρόβλεπτου κινδύνου
 • Πράξη Αγάπης. Πράξη ευθύνης

Ασφάλεια ζωής με αποταμίευση


Το πρόγραμμα που αφορά την ασφάλεια ζωής, λειτουργεί και ως ισόβια ασφάλεια ζωής για εξασφάλιση των δικαιούχων και ως αποταμιευτικός λογαριασμός, η αξία του οποίου εξαρτάται από τον τρόπο καταβολής. Η Ασφαλιστική Εταιρία εγγυάται μικτή ετήσια απόδοση μεγαλύτερη των Τραπεζών. Σημαντική διαφορά εκ των δύο, είναι ότι ένα ασφαλιστήριο ζωής παρέχει  τη κάλυψη της Απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων  σε περίπτωση ανικανότητας του ασφαλισμένου. 

Ασφάλεια ζωής με αποταμίευση εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου & αξία εξαγοράς από τον πρώτο χρόνο

Εργάζεστε μια ζωή για να δημιουργήσετε ένα σοβαρό οικονομικό υπόβαθρο και να προσφέρετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και την οικογένειά σας.

Η Ασφάλεια ζωής τη προστατεύει ό,τι κι αν συμβεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικότερα


Ας δούμε την πραγματικότητα


familyΌλοι εργαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και τους στόχους μας, να εξασφαλίσουμε αυτούς που αγαπάμε και να κατακτήσουμε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Ο δρόμος προς το αύριο και την οικονομική εξασφάλιση είναι μακρύς και γεμάτος προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και εκπλήξεις. Έχετε σκεφθεί τι θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν είσαστε σε θέση να εργαστείτε, λόγω μιας σοβαρής ασθένειας ή ενός ατυχήματος ή ακόμη και πως θα τα έβγαζε πέρα η οικογένειάς σας χωρίς εσάς;

Οι περισσότεροι αποφεύγουν να κάνουν  τέτοιες σκέψεις. Όμως όσοι έχουν άτομα τα οποία εξαρτώνται  από αυτούς, έχουν την ηθική υποχρέωση και την ευθύνη να προνοήσουν για εκείνους  που αγαπάνε και για την επόμενη ημέρα. Αυτά όλα είναι βασισμένα στην πολυετή ασφαλιστική εμπειρία μας και την βαθιά γνώση που έχουμε αποκτήσει σε θέματα οικονομικής προστασίας και εξασφάλισης. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες μας εμπιστεύονται. Αυτά που σας λέμε σας τα λέμε προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε τους κινδύνους στους οποίους όλοι είμαστε εκτεθειμένοι και να κατανοήσετε τις οικονομικές συνέπειες. Στην συνέχεια σας εισάγουμε στην έννοια και στα οφέλη που υπάρχουν σε μια ασφάλεια ζωής. Τέλος παρουσιάζουμε τις ασφαλιστικές λύσεις οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα όνειρα για την οικογένειά σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της  ζωή σας.

Μπορεί να είστε μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο αλλά για μερικούς ανθρώπους είστε ο κόσμος όλος !!!

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 185.000 άνθρωποι οι οποίοι έχουν χάσει τους/της συζύγους τους  σε ηλικία κάτω των 65 ετών.

Καθημερινά στον τόπο μας χάνονται δεκάδες άνθρωποι από διάφορες ασθένειες καταστροφές εργατικά  ή τροχαία ατυχήματα. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται ή αποφεύγουν να συζητήσουν ανοιχτά και σε προσωπικό επίπεδο για αυτούς τους σημαντικούς και ορατούς κινδύνους. Είναι απολύτως φυσιολογικό να μην αισθάνεστε άνετα διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Όμως οι προσωπικοί κίνδυνοι που απειλούν εσάς και κατ επέκταση την οικονομική ασφάλεια της οικογένειά σας, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αγνοώντας τους. Πρέπει να εκτιμήσετε τις πιθανότητες να κατανοήσετε τις συνέπειες και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους και τις επιπτώσεις τους για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η πιθανότητες να συμβεί κάτι σε οποιονδήποτε δεν είναι αμελητέες. Ενώ έχουν γίνει πολλά βήματα στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής στην χώρα μας, τα στατιστικά στοιχεία σήμερα, δείχνουν ότι 20 στους 100 άνδρες, ηλικίας 35 ετών θα έχουν αποβιώσει πριν τα 65!!! Το προσδόκιμο ζωής ως δείκτης δεν παύει να είναι ένας μέσος όρος επι του συνολικού πληθυσμού. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος του κινδύνου και τις διαστάσεις του από το γεγονός ότι, σήμερα στη χώρα μας υπάρχουν πάνω από 200.000 άνθρωποι , οι οποίοι έχουν χάσει τους/τις συζύγους τους σε ηλικία κάτω των 65 ετών!!! Είναι φανερό ότι ο κίνδυνος του πρόωρου θανάτου είναι υπαρκτός.

Οι προσωπικοί κίνδυνοι που απειλούν εσάς και την οικογένειά σας δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν αγνοώντας τους.  Ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε παραγωγικές ηλικίες.


Αρχική


Ασφάλεια ζωής