Τι θεωρουν επειγον περιστατικο υγειας οι ασφαλιστικες εταιρειες…

Επείγον περιστατικό υγείας ορίζεται η απρόβλεπτη και αιφνίδια διαταραχή της υγείας του ασφαλισμένου, λόγω ατυχήματος ή ασθενείας που συνοδεύεται από οξέα άμεση νοσηλεία σε νοσοκομείο για παροχή ιατρικής βοήθειας.

Επείγοντα και έκτακτα περιστατικά προκύπτουν από διάφορες περιπτώσεις ατυχημάτων ποδιών, χεριών κ.α τροχαία ατυχήματα, εγκαύματα, εργατικά ατυχήματα κτλ αλλά και περιπτώσεις ασθενειών όπως ιώσεις με οξέα συμπτώματα υψηλού πυρετού, εμέτου και εντερικών διαταραχών, δηλητηριάσεις, οξεία σκωληκοειδίτιδα, παθήσεις καρδιάς κτλ. Σε ορισμένα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο δύναται να προκύψει νοσηλεία του ασφαλισμένου ενώ σε ορισμένα άλλα έκτακτα περιστατικά παρέχονται μόνο οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα και ο ασφαλισμένος επιστρέφει στην οικία του εντός ολίγων ωρών.

Όλες οι εταιρείες ιδιαίτερα τα τελευταία έτη και προκειμένου την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, πρόσθεσαν σε παλαιά και νεότερα προγράμματα υγείας που διέθεταν την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών, είτε ως όρο εντός των συμβολαίων υγείας, είτε με την πρακτική των έξτρα ιατρικών προνομίων σε συνεργασία με όλα τα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια.

Δείτε εδώ τον ορισμό «Επείγον Περιστατικό» μέσα από τους γενικούς όρους συμβολαίων υγείας των εταιρειών Eurolife ERB, Ατλαντική Ένωση, Εθνική και Prime Insurance:

Eurolife ERB:

Eurolife ERB

Ατλαντική Ένωση:

Ατλαντική Ένωση

Εθνική:

Εθνική Ασφαλιστική

Prime Insurance:

Prime Insurance

Ενημερωθείτε από τον διαμεσολαβητή σας για τα οφέλη ενός ατομικού ή οικογενειακού συμβολαίου υγείας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.