650.000 ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦ…

GREECE/

Συνεπείς κατά το ήμισυ με τον νόμο εμφανίζονται κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων αφού πληρώνουν τέλη αλλά δε θέλουν -όπως φαίνεται- να πληρώσουν ασφάλεια. Το εύρημα αυτό αναδεικνύει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Στις 650 Χιλιάδες περιπτώσεις ανέρχονται αυτοί που πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας αλλά δεν ασφαλίζονται. Το στοιχείο κατά πληροφορίες του Insurance-eea προέκυψε από την πρώτη διασταύρωση στοιχείων η οποία και διακρίθηκε από τα λάθη της -κάθε- αρχής.

 

Όπως αναφέρεται από αρμόδιες πηγές προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πώς κάποιοι πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας επιλέγοντας να είναι κατά το ήμισυ συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον νόμο. Αυτό δείχνει ότι δεν έχουν κατανοήσει πώς η ασφάλιση τους είναι θέμα προτεραιότητας και την αντιμετωπίζουν ως βάρος που προσπαθούν να αποφύγουν.

Συνεπώς εμφανίζεται για μια ακόμη φορά το έλλειμμα ασφαλιστικής συνείδησης το οποίο και οφείλουν οι ασφαλιστικές να καλύψουν και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το στοιχείο των περίπου 650 χιλιάδων περιπτώσεων που πληρώνουν τέλη δείχνει ότι δε θα πρέπει να σταματήσει ο έλεγχος των ανασφάλιστων και πώς η συνέχισή τους αποτελεί θέμα προτεραιότητας πρωτίστως για την ασφαλιστική αγορά.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.