Έκδοση τραπεζικών δανείων & Διαχείριση οφειλών

Γιώργος Κατσαρός & Συνεργάτες
Ασφαλιστικοί & Οικονομικοί Σύμβουλοι

Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια? Απευθυνθείτε στους καλύτερους!

Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια, είτε με τη μορφή τραπεζικού δανείου είτε με τη διαχείριση των χρεών σας – τραπεζικών, πιστωτικών και δημοσιών οφειλών, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον μερικές φορές περίπλοκο κόσμο της οικονομικής διαχείρισης.

Έκδοση τραπεζικών δανείων & Διαχείριση οφειλών
Insurance & Financial Planners (vertical-logo-white)

Αρωγός στη ζωή σας

Χαλαρώστε και αφήστε να αναλάβουμε εμείς.

Το γραφείο χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού σχεδιασμού μας έχει μακρά ιστορία στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών διαχείρισης και έκδοσης τραπεζικών δανείων.
Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε τους καλύτερους όρους της αγοράς στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε την πιο ευνοϊκή δυνατή συμφωνία. Αλλά δεν είναι μόνο να βρείτε τους καλύτερους όρους – είναι επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα οικονομικά σας μακροπρόθεσμα.

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους συνεργάτες που έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο. Έχουν την τεχνογνωσία στην διαχείριση των δημόσιων χρεών και των τραπεζικών δανείων με δεξιοτεχνία και αποτελεσματικότητα. Αλλά μην δεχθείτε απλώς το λόγο μας – δείτε μόνοι σας τη διαφορά που μπορεί να κάνει η συνεργασία μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα νιώσετε ασφάλεια επιλέγοντας το γραφείο μας για να σας βοηθήσουμε με την οικονομική διαχείριση των αναγκών σας.

Αν λοιπόν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον γραφείο μας.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της  ζωή σας.

Έκδοση τραπεζικών δανείων & Διαχείριση οφειλών people

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων. Η αποτελεσματικότητα της μείωσης της δόσης του δανείου σας αλλά και η γενική περικοπή από το υπόλοιπο ποσό του δανείου εξαρτάται όμως από πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα τα περιουσιακά στοιχεία που έχετε στο όνομα σας, αν είστε εμπρόθεσμός στις πληρωμές σας κ.α .
Όπως και να έχει η κάθε περίπτωση εξετάζεται διαφορετικά από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Η βασική προϋπόθεση για να μπορέσετε να ενταχθείτε στον εξωδικαστικό μηχανισμό είναι να υπάρχουν οφειλές τουλάχιστον από δύο φορείς πχ να υπάρχει οφειλή σε ένα πιστωτικό ίδρυμα και στην εφορία.

Τα χρέη προς το δημόσιο μπορούν να ρυθμιστούν υπό προϋποθέσεις μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού μέχρι 240 δόσεις ( 20 χρόνια).

Ναι υπάρχει δυνατότητα μείωσης των ληξιπροθέσμων οφειλών που αφορούν το δημόσιο ανάλογα τα κριτήρια του οφειλέτη μέχρι 90% στις προσαυξήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και στο κεφάλαιο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο